miércoles, 18 de febrero de 2015

ALTRA LONE PEAK 2.0

Corre és un esport individual, però el material esportiu és l'amic indispensable que t’acompanya al llarg de cada sortida. Per aquest motiu dedicaré algunes de les meves entrades a fer referència a aquests companys inseparables.  D'altra banda, em sembla oportú per tal de demostrar la meva experiència amb el equipatge i poder-lo recomanar perquè altres facin les seves sortides còmodament.

En aquesta entrada vull parlar d’unes bambes que s’estan obrint camí en el món del trailrunning, les Lone peack 2.0 de la marca Altra. Durant aquesta temporada són les que utilitzaré ja que Lo Corriol ha dipositat en mi la confiança per provar-les i els resultats en els entrenaments de moment han sigut molt bons.
Ara bé, quin és el secret aquestes bambes perquè decidís quedar-me-les en comptes de provar unes altres?

En primer lloc m’agradaria destacar la seva comoditat i lleugeresa, però sobretot la comfortabilitat que comporta que siguin cero drop, és a dir,  que no hi hagi diferencia entre la part delantera de la bamba i la part de redere on es col·locaría el taló, proporcionant una posició molt més natural al corre.



En segon lloc, i tal i com s’observa a simple vista la horma dels dits és molt més ample que la de les bambes estàndard, de manera que els dits dels peus es poden expandir i no es comprimeixen al cap d’hores corrent, inconvenient  que sí que tenen moltes maques conegudes de calçat de muntanya. A més a més, aquesta  disseny més ampli de la part de davant del calçat esportiu facilita la adherència ja que els dits poden actuar de manera independentment i a més proporciona una major superfície de contacte.

En tercer i últim lloc, remarcar la gran amortiguació que presenta, quelcom que proporciona  un rendiment espectacular en terrenys més tècnics i rocosos. Per altra banda, adherència a la superfície esta garantida per una sola dissenyada amb tacs multidireccionals, no obstant, el seu rendiment disminueixi en roca humida.

Per tots aquells que estiguin interessats en aquest innovador model que permet un estil de corre molt més natural us adjunto els links tant de la pàgina web de la marca Altra, com l’enllaç d’un video resum sobre el funcionament de les bambes en acció.




Per acabar aquesta entrada m’agradaria agrair a Agustí representant de la botiga Lo Corriol per fer-me coneixer aquestes bambes espectaculars, les Altra lone peak 2.0, amb les quals competiré el proper diumenge a Miravet esperant a realitzar amb aquestes noves companyes, una molt bona carrera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario